• Hotelski kreveti

    Kvalitetan i udoban krevet i madrac san su svakog gosta hotela. Kako bi gost osjetio magiju i čar spavanja potrudili smo se stvoriti krevete upravo prema njihovim željama.

    Luksuzna hotelska soba
  • Cjelovito rješenje pri opremanju i uređenju hotela

    Stvorili smo i stalno širimo mrežu kontakata s dizajnerima interijera kao i vodećim proizvođačima u području hotelijerstva

    Luksuzna hotelska soba

Opremate HOTEL? apartman? hostel? mobilne domove?

Neki su hoteli posebni i poznati po svojem jedinstvenom dizajnu i opremljenim sobama. Udoban krevet i madrac i čarobna mekana posteljina san su svakog gosta hotela. Da bi ste svojim gostima izmamili jutarnji osmjeh na lice, osigurali dubok i miran san, pogledajte našu ponudu kreveta, madraca i tekstila stvorenog upravo za hotelske potrebe.

Nemate ideju kako urediti i opremiti

hotel ili apartman?

Udobno se smjestite – pobrinut ćemo se za svaki detalj – od dizajna do montaže. Stručni savjeti pri odabiru i kupnji namještaja za uređenje interijera apartmana, hotela, hostela, vilavikendica ili mobilnih kućica i domova

Prijevoz

Prilikom kupnje naših proizvoda, nudimo prijevoz na području cijele Hrvatske.

Ugradnja

Pobrinut ćemo se za  ugradnju kupljenih proizvoda u Heveru.

Profesionalni savjeti

Naši konzultanti to specijalizirani timovi stručnjaka. Godine suradnje s izvođačima radova i njihovo redovito školovanje odgovor su za svaki izazov postavljen od klijenta.

Pogledajte galeriju

Naša ponuda

Specijalizirani smo u opremanju hotelskim krevetima, madracima te tekstilnim programom. Nudimo stručne savjete pri odabiru i njihovoj kupnji kao i uređenju interijera apartmana, hotela, hostela ili vila. Nudimo vam kompetentu, pouzdanu i individualnu uslugu kako potpunog tako i djelomičnog opremanja vašeg objekta.