Hotelska kozmetika i oprema podići će standard Vašeg objekta na višu razinu. Stoga je u objektima s 4 ili 5* potrebno osigurati primjerice kozmetički set i set za šivanje. Kozmetika u mini pakiranjima ili smart care systemi s dozatorima.

Pogledajte cjelokupnu ponudu i izaberite ono što najbolje odgovara Vašem objektu.  

Webshop Hever

Određene kolekcije kupite u webshopu ili nas kontaktirajte na info@opremanje.com

Oliva del Mediterraneo

Kozmetika Oliva del Mediterraneo na bazi organskog maslinovog ulja, jedan od najdragocjenijih plodova Mediterana.

Argan

Kozmetika na bazi organskog ulja Argana bogata antioksaditivnim i hidrantnim svojstvima za kožu.

Be Different

kolekcija hotelske kozmetike savršena za ljetne dane i noći. Osvježavajući mirisi limete, mente, bobičastog voća, naranče…

Aqua Senses

Sofisticirana je mirisna mješavina bergamota, jasmina i sandalovine. Pakiranje se može reciklirati što dopridonosi očuvanju vrijednih prirodnih resursa.

Hotelska kozmetika

Luxury collection Noir

Kozmetika u elegantnim crnim bočicama proizvođača The White Company. Noir je vrhunski miris za revitalizaciju tijela i uma s notama egzotičnog ambera, svježe mandarine i aromatične sandalovine.

Elemis

Luksuzni britanski brend kozmetike prožet eteričnim uljima majčine dušice, bosiljka i nerolija. ELEMIS asortiman ne sadrži parabene, ambalaža se može reciklirati.

hotelska kozmetika

Amouage

Ekskluzivni luksuzni brand, sofisticiran i luksuzan miris. Set od četiri elegantne bočice od 50 ml ukrašene zlatnom šarom, svježi miris pačulija i tamjana.

 

Perfumer’s Garden

Jedinstvena visokokvalitetna linija hotelske kozmetike obogaćena parfemskim uljima. Prekrasne boce s elegantnom gravurom naglašavaju ovu jedinstvenost, a ambalaža se može 100% reciklirati.

B Natural

Kolekcija kozmetike proizvedena i pakirana u skladu s najvišim standardima Ecolabel propisa. Lagani morski povjetarac lavande kombiniran notama bergamota i limuna s mošusnim mirisom koji pruža cvjetni i citrusni mirisni doživljaj.

Energy Green Tea

Linija Energy Green Tea kombinira svojstva zelenog čaja i ginkgo bilobe pružajući hranjiva svojstva i sjaj koži i kosi. U sebi sadrži mirise živahnih nota bergamota i limuna te cvijeta đurđica i mošusa.

NATURALS

Kozmetika s organskim uzgojenim ekstraktima limuna, naranče i maslinovog ulja. U istoj kolekciji dostupni dodaci: kape za tuširanje, kozmetički set…

ECO BOUTIQUE

Čista formula sa smanjenim utjecajem na okoliš s organskim ekstraktom listova Aloe i ekološki prihvatljivim osvježavajućim mirisom.

Havana

Linija inspirirana talasoterapijom, ubirući blagodati mora koja oživljava tijelo i um i daje koži val svježine. Linija Havana – morska je esencija protiv umora i stresa.

Hydro Basics

Aromatična esencija limuna, bosiljka i mošusa Hydro Basics je jedinstveno osvježavajući, vodeni miris osmišljen da okrijepi tijelo i dušu poput nježnog morskog povjetarca.

Press & Wash sistem

Smart Care sistem

Shape dispenzeri

MONTAŽA

Press & Wash sitemi i Smart Care dolaze s držačima koji se montiraju na slijedeći način:

Montaža Press & Wash sustava

Montaža Smart Care sustava

Dostupne razne kolekcije osim spomenutih na slikama. Shape dispenzeri minimum narudžba 12 kom. u kartonu. Držači za shape dispenzere u crnoj, bijeloj i chrome boji.

Accessories – Dodaci

kape za tuširanje, kozmetički set, set za usnu higijenu, turpijica, celofan za čaše, set za brijanje, set za poliranje obuće, kreme za ruke, set za šivanje, tekućina za ispiranje usta, vrećice za higijenske uloške, nosač za higij. usloške, wc traka, posuda za vatu, sol za kupanje

Cocooning line

White & Black

Hydro Basics

Naturals dodaci

No Logo dodaci

Ostali dodaci

© Hever d.o.o. www.opremanje.com
Sva prava zadržana. Tekstovi, slike, grafike, zvuk, animacije i video snimke te način na koji su postavljeni na www.opremanje.com na ovim web stranicama zaštićeni su autorskim pravima hever.hr i treće strane (Ada Cosmetics, Allegrini amenities i dr.) i drugim zakonima koji ih štite. Nije dopušteno sadržaj ove web stranice kopirati, distribuirati, mijenjati ili učiniti dostupnim trećoj strani u bilo koje komercijalne svrhe. Naglašavamo da su neki od logotipova također na ovim web stranicama zaštićeni autorskim pravima treće strane.