Madrac HR Memory plus

Visokokvalitetan i luksuzan madrac s džepićastom opružnom jezgrom, HR i memory pjenom

Visina madraca: 30 cm

Madrac HR Memory Plus je kombinac ija džepićaste jezgre, HR i memory pjene koji pruža kralježnici izvrsnu prilagodbu tijekom spavanja.

Građa: džepićasta jezgra, HR pjena 5 cm sa svake strane, a gornji sloj memory pjena 2 cm sa svake strane, filc između opruga i pjene. Visina opruga 14 cm. Gustoća HR pjene je 35 kg/m3.

HR pjena je visokoelastična pjena koja ima ergonomska i ortopedska svojstva te u kombinaciji s dzepićastom jezgrom prilagođava se svakoj konturi tijela odnosno njegova prosječna tvrdoća madraca (srednje tvrdi) odgovara mnogim vrstama siluete tijela. Zbog visoke gustoće i elastičnosti HR pjene ovaj madrac daje odličnu podršku kako mršavijim osobama tako i onima s većom težinom. Madrace s ovom vrstom pjene karakterizira veća dugotrajnost i izdržljivost u odnosu na ostale madrace

Memory pjena – vrsta pjene koja reagira na pritisak i temperaturu te se pri spavanju prirodno prilagođava obliku tijela što omogućava da se tijelo najbolje odmori u svojem prirodnom položaju. Također pruža izniman osjećaj ugode, poboljšava cirkulaciju krvi tokom sna, te osigurava spokojan i miran san tijekom noći odnosno spavanja.

Navlaka Silver je visokokvalitetna i izuzetno mekana tkanina koja pruža posebnu antialergijsku zaštitu.

Njena struktura protkana je srebrnim nitima koje sprječavaju rast bakterija i pojavu grinja, onemogućava privlačenje prašine te u konačnici smanjuje pojavu alergija.

Navlaka Silver štepana i prošivena PES vatom 400 gr./m2, može se prati na 30 stupnjeva C te posjeduje certifikat OEKO-TEX Standard 100.

Ovaj madrac kao i svi drugi može biti u verziji s navlakom s karakteristikama teškogorivosti ukoliko to zahtjeva hotelski objekt.

Madraci za opremanje hotela i apartmana