Madrac Luxury Pocket

Visokokvalitetan i luksuzan madrac s džepićastom opružnom jezgrom i dvije vrste pjene

Visina madraca: 32 cm (mogućnost izrade na 26 cm)

Madrac Luxury pocket izrađuje se u dvije verzije:

  • Madrac Luxury pocket 26
  • Madrac Luxury pocket Hard 32 (tvrđa verzija)

Oba madraca kombinacija su džepićaste opružne jezgre te dvije vrste pjena.

Madrac Luxury Pocket 26 je madrac kombinacije džepićaste jezgre, HR i Nightfly pjene koji u osnovi pruža odličnu podršku tijelu i savršenu prilagodbu kralježnice tijekom spavanja. Međuprostor između đžepića vrlo dobro odvodi toplinu i vlagu iz madraca te su postavljene ploče SeaCell vlakana od morskih algi koje osiguravaju dobru higijenu te zdrav i dubok san. Ugodna srednja tvrdoća madraca i visina od 26 cm dodatno poboljšava udobnost koja je osnova dobrog sna svakog gosta.

Madrac Luxury Pocket Hard 32 kombinacija je džepićaste jezgre te dvije vrste HR hladno ljevane pjene (veće i manje gustoće). Za goste koji vole tvrđu površinu spavanja ovo je idealan madrac te veoma visoke izdržljivosti i dugotrajnosti uporabe. Na opruge su postavljene također ploče SeaCell vlakana od morskih algi koje omogućavaju dobru cirkulaciju zraka te ventilaciju madraca za vrijeme spavanja i zdrav i ugodan san.

HR pjena je visokoelastična pjena koja ima ergonomska i ortopedska svojstva te u kombinaciji s džepićastom jezgrom prilagođava se svakoj konturi tijela odnosno njegova prosječna tvrdoća madraca (srednje tvrdi) odgovara mnogim vrstama siluete tijela. Zbog visoke gustoće i elastičnosti HR pjene ovaj madrac daje odličnu podršku kako mršavijim osobama tako i onima s većom težinom. Madrace s ovom vrstom pjene karakterizira veća dugotrajnost i izdržljivost u odnosu na ostale madrace.

Tkanina dekorativna  štepana i prošivena PES vatom 200 gr./m2, karakteristike teškogorivosti te posjeduje Oeko-tex Standard 100 certifikat. 


Građa: džepićasta jezgra, HR pjena (5cm) i Nightfly pjena (3 cm) sa svake strane, ispod nje SeaCell ploče 0,5 cm sa svake strane između džepićastih opruga. Gustoća pjene je 25 kg/m3. 


Jamstvo: 7 godina

Madrac Luxury Pocket izrađuje se u svim standardnim i nestandardnim dimenzijama.

Luxury madrac