Madrac Luxury HR+PU

Visokokvalitetan i luksuzan madrac s džepićastom opružnom jezgrom i dvije vrste pjene

Visina madraca: 26 cm (mogućnost do 30 cm)

Madrac Luxury HR+PU je madrac kombinacije džepićaste jezgre, HR i PU pjene koji u osnovi pruža odličnu podršku tijelu i savršenu prilagodbu kralježnice tijekom spavanja.  Ugodna srednja tvrdoća madraca i visina od 26 cm dodatno poboljšava udobnost koja je osnova dobrog sna svakog gosta.

HR pjena je visokoelastična pjena koja ima ergonomska i ortopedska svojstva te u kombinaciji s džepićastom jezgrom prilagođava se svakoj konturi tijela odnosno njegova prosječna tvrdoća madraca (srednje tvrdi) odgovara mnogim vrstama siluete tijela. Zbog visoke gustoće i elastičnosti HR pjene ovaj madrac daje odličnu podršku kako mršavijim osobama tako i onima s većom težinom. Madrace s ovom vrstom pjene karakterizira veća dugotrajnost i izdržljivost u odnosu na ostale madrace.

Navlaka Silver, protkana je srebrnim nitima s antibakterijskim svojstvima te djeluje kao prirodni antibiotik koji jača imunološki sustav. Srebro djeluje preventivno na nastajanje gljivica i bakterija, a madraci s ovom tkaninom omogućavaju regenerirajući i zdravi san.


Građa: džepićasta jezgra, HR pjena (4cm) i PU pjena (3 cm) sa svake strane, ispod nje filc 0,5 cm sa svake strane između džepićastih opruga koje su visine 11 cm. Gustoća pjene je 25 kg/m3. Za madrac visine 32 cm opruge su visine 14 cm.


Madraci za opremanje hotela i apartmana