Madrac Figaro, 20 cm

Madrac 7-zonski od multipocket džepićaste jezgre i PU pjene

– srednje tvrdi madrac

Visina madraca: 20 cm

Madrac Figaro 7-zonski je madrac izrađen od džepićaste jezgre Multipocket i PU pjene T35.  Jezgre dodatno obložene filcom. Figaro je također iznimno dobro rješenje za hotele i apartmane koji svojim gostima žele udoban i relaksirajući san.

Građa madraca:

– PU pjena T35, visina 3 cm
– multipocket džepićasta jezgra, visina 12 cm
– PU pjena T25, visina 3 cm

Navlake madraca: Modern Jersey, Royal ili Biaxial. Sve navlake posjeduju Oeko-tex Standard 100 certifikat.

Navlaka Modern Jersey – vrlo ugodna i nježna na dodir. Njena svilenkasta struktura jamči visoku higijenu i sigurnost upotrebe. Antialergijska i antibakterijska. Posjeduje ručke za lakše okretanje madraca.

Navlaka Biaxial – jedinstvena navlaka u sivoj boji koja povećava dodatno elastičnost madraca. Materijal vrlo izdržljiv koji ne gubi svoj izvorni oblik pri pranju, a savršeno daje izgled madracu. Dodatno pruža izvrsno potporu kralježnici, a mjerhurići nježnu masažu tijela te poboljšavaju cirkulaciju, smiruju i djeluju opuštajuće. Posjeduje ručke za lakše okretanje madraca.

Navlaka Royal – navlaka od žakard tkanine u zlatnoj nijanski s prikladno odabranim ukrasima koji tako tvore jedinstvenu kompoziciju i svakako zaslužuje ima ROYAL. Takva struktura navlake madraca također pomaže pri spajanju dvaju madraca tako da između njih ne ostaje nepotrebne šupljine. Posjeduje ručke za lakše okretanje madraca.

Madrac Figaro izrađuje se u svim standardnim i nestandardnim dimenzijama.

Madrac za hotele 3-5* te koji se nalazi primjerice u hotelima Holiday Inn.

POŠALJITE UPIT ZA PONUDU!