• Pomoćni ležaj

    Boxspring kreveti

Pomoćni krevet Rosetta

Pomoćni ležaj Rosetta je sklopivi krevet koji je pogodan za sve vrste turističkih objekata kada je potreban extra dodatni ležaj.  Stabilna metalna konstrukcija i visoka kvaliteta izrade jamče udobnost koja se ne razlikuje od razine osnovnog hotelskog kreveta. Krevet stvoren tako da njegovo rasklapanje, kao i način skladištenja, ne stvara veće probleme.

Dodatni plus ovome sklopivom krevetu je ta da za nekoliko sekundi se može pretvoriti u fotelju ili moderan oslonac za noge sve to zahvaljujući prekrivaču kojim može biti opremljen ovaj ležaj po njegovu sklapanju.

Izrađuje se u standardnoj dimenziji 80 x 200 i dolazi s madracem od PU pjene, obloga može biti od teškogorive navlake. Sve norme zadovoljene za hotelsku uporabu.

Minimalna narudžba 10 kom.

Sklopivi ležaj Sleep

Pomoćni ležaj Sleep je fotelja – krevet koji je pogodan za sve vrste turističkih objekata kada je potreban extra dodatni ležaj.  Fotelja izrađena od PU elastične pjene i tapecirana u visokokvalitetnu štof tkaninu što u konačnici jamči iznimnu udobnost kako pri sjedenju tako i spavanju. Jednostavan način sklapanja i rasklapanja.

Fotelja se izrađuje se u standardnoj dimenziji 80×80, a po rasklapanju pretvara u ležaj dimenzije 80 x 180.

Mogućnost izrade i nestandardnih dimenzija – po narudžbi.

Prodaja: webshop www.hever.eu

pomoćni ležaj

Pomoćni krevet Rosina

Pomoćni ležaj Rosina je krevet koji je pogodan za sve vrste turističkih objekata kada je potreban extra dodatni ležaj. Njegova mala veličina funkcionirat će i u sobama s malim prostorom. Stabilna metalna konstrukcija i visoka kvaliteta izrade jamče udobnost koja se ne razlikuje od razine osnovnog hotelskog kreveta. Krevet stvoren tako da njegovo rasklapanje, kao i način skladištenja, ne stvara veće probleme.

Izrađuje se u standardnoj dimenziji 80 x 200 i dolazi s madracem od PU pjene.

Dvije varijante kreveta:

  1. Rosina pomoćni ležaj na rasklapanje – SPECIFIKACIJA
  2. Rosina Upright – SPECIFIKACIJA

Specifikacija Rosina na rasklapanje:

  • Dimenzija madraca PU pjena: 200 x 80 x 10 cm
  • Ukupna dimenzija: 205 x 80 cm
  • Ukupna visina s madracem: 38 cm
  • Dimenzija po sklapanju: 115 (visina) x 41 (debljina) x 80 (širina) cm

Minimalna narudžba 10 kom.