• Pomoćni ležaj

    Boxspring kreveti

Pomoćni krevet Rosetta

Pomoćni ležaj Rosetta je sklopivi krevet koji je pogodan za sve vrste turističkih objekata kada je potreban extra dodatni ležaj.  Stabilna metalna konstrukcija i visoka kvaliteta izrade jamče udobnost koja se ne razlikuje od razine osnovnog hotelskog kreveta. Krevet stvoren tako da njegovo rasklapanje, kao i način skladištenja, ne stvara veće probleme.

Dodatni plus ovome sklopivom krevetu je ta da za nekoliko sekundi se može pretvoriti u fotelju ili moderan oslonac za noge sve to zahvaljujući prekrivaču kojim može biti opremljen ovaj ležaj po njegovu sklapanju.

Izrađuje se u standardnoj dimenziji 80 x 200 i dolazi s madracem od PU pjene, obloga može biti od teškogorive navlake. Sve norme zadovoljene za hotelsku uporabu.

Sklopivi ležaj Sleep

Pomoćni ležaj Sleep je fotelja – krevet koji je pogodan za sve vrste turističkih objekata kada je potreban extra dodatni ležaj.  Fotelja izrađena od PU elastične pjene i tapecirana u visokokvalitetnu štof tkaninu što u konačnici jamči iznimnu udobnost kako pri sjedenju tako i spavanju. Jednostavan način sklapanja i rasklapanja.

Fotelja se izrađuje se u standardnoj dimenziji 80×80, a po rasklapanju pretvara u ležaj dimenzije 80 x 180.

Mogućnost izrade i nestandardnih dimenzija – po narudžbi.

pomoćni ležaj

Pomoćni krevet Rosina

Pomoćni ležaj Rosina je krevet koji je pogodan za sve vrste turističkih objekata kada je potreban extra dodatni ležaj. Njegova mala veličina funkcionirat će i u sobama s malim prostorom. Stabilna metalna konstrukcija i visoka kvaliteta izrade jamče udobnost koja se ne razlikuje od razine osnovnog hotelskog kreveta. Krevet stvoren tako da njegovo rasklapanje, kao i način skladištenja, ne stvara veće probleme.

Izrađuje se u standardnoj dimenziji 80 x 200 i dolazi s madracem od PU pjene.

Specifikacija:

  • Dimenzija madraca PU pjena: 200 x 80 x 10 cm
  • Ukupna dimenzija: 205 x 80 cm
  • Ukupna visina s madracem: 38 cm
  • Dimenzija po sklapanju: 115 (visina) x 41 (debljina) x 80 (širina) cm