• Bosquo

    kreveti i madraci

Dobrodošli u svijet luksuznih hotelskih kreveta i madraca s nenadmašnom udobnošću spavanja.

  • Boxspring krevet Alcina s uzglavljem Chesterfield
  • Boxspring kreveti
  • Bosquo Boxspring kreveti

PONUDA

luksuzna kolekcija kreveta i madraca marke Bosquo

Madraci i boxspring kreveti renomirane marke Bosquo za opremanje turističkih objekata najviše kategorizacije, izrađeni su od materijala vrhunske kvalitete te najmodernijim tehnologijama.
Spoj kvalitete i ekskluzivnosti koji je namijenjen svim objektima koji žele svojim gostima osigurati visoku razinu udobnosti te ugodan boravak u svojem objektu.

Materijali koji se koriste u proizvodnji kreveta i madraca potječu od prirodnih materijala (vuna, kašmir, lates prirodnog kaučukovca, pamuk…). Krevetni sustavi posjeduju certifikat FSC (održivi razvoj svjetskih šumskih resursa, šumskih ekosustava).

Box kreveti

Madraci

Uzglavlja

Nadmadraci

© Hever d.o.o. www.opremanje.com
Sva prava zadržana. Tekstovi, slike, grafike, zvuk, animacije i video snimke te način na koji su postavljeni na www.opremanje.com na ovim web stranicama zaštićeni su autorskim pravima i drugim zakonima koji ih štite. Nije dopušteno sadržaj ove web stranice kopirati, distribuirati, mijenjati ili učiniti dostupnim trećoj strani u bilo koje komercijalne svrhe. Naglašavamo da su neki od logotipova na ovim web stranicama zaštićeni autorskim pravima treće strane.