• MEDICAL ZAŠTITNI PROIZVODI

    Zaštitne jastučnice
    Zaštitne jogi plahte s gumom
    Zaštitne plahte sa zip zatvaračem

Medical zaštitni proizvodi

Medical proizvodi čine materijali obrađeni protiv gorivosti, gljivica i bakterija te zadovoljavaju standarde poput BS 7175-CRIB 5, EN ISO 12925.

Za proizvodnju novih materijala koriste se sirovine europskih proizvođača pa se proizvodnja provodi u skladu s REACH-om. Proizvodi zadovoljavaju Oeko-tex standard 100, klase II, što potvrđuje da korištene sirovine nisu štetne za kožu te zadovoljavaju Oeko-tex standard 100, klase I, što potvrđuje da se materijali mogu koristiti i za izradu proizvoda za djecu.

Njihova glavna primjena je u proizvodnji medicinskih navlaka za madrace, jastučnice i medicinska pomagala, pošto su ugodni na opip, antibakterijski i osiguravaju dugotrajnu higijenu.

Zaštitne plahte i jastučnice šivaju se po narudžbi i dimenzijama klijenata.

Dostupne boje: bijela, plava, bež, zelena

O proizvodima

Zaštitni Medical proizvodi izrađeni su od elastičnog, rastezljivog pletiva prevučenog poliuretanskim naslojem čime se postiže vodonepropusnost, mekoća i podatnost materijala. Materijal zadovoljava öko-tex certifikat, klasa I. Takva zaštitna materijala pruža antibakterijsku zaštitu, dugotrajnu higijenu i zaštitu jastuka i madraca.

Primjena Medical proizvoda: Zaštita jastuka i madraca u bolnicama, staračkim domovima, đačkim domovima, u privatnim domovima, apartmanima, hotelima i slično.

Dostava i narudžbe

Cijena usluge prijevoza u Zagrebu i okolici gratis dok usluga prijevoza za udaljenosti od 15 km do 65 iznosi 14 €, a za sve veće udaljenosti usluga prijevoza prilikom kupnje ugovara se prema stvarnoj lokaciji ovisno o kilometraži.

Cijena ne obuhvaća unos u objekt.

Kontaktirajte nas