Posteljina damast Baronet

Sve tkanine za posteljinu iz luxury hotelske kolekcije Baronet su mercerizirane, 100% pamučne, svilenkaste na dodir te se odlikuju jedinstvenim sjajem i mekoćom. Boja postojana nakon dužeg perioda i godina korištenja i pranja.

Tkanine su damastne od najkvalitetnijeg ćešljanog pamuka pouzdanog porijekla,  razni dezeni od uvijek elegantnog glat do drugih dostupnih:

737 – glat, boje: bijela, siva i bež zlatna

897 – pruga 2,8 cm, bijela

741 – bijela

755 – siva i bež zlatna

905 – bijela

698 – bijela – kosa pruga

1754 – bijela

 

Održavanje bijele posteljine:

Za ovu posteljinu Tekstilno-tehnološki fakultet izdao je Tvornici tekstila Trgovišće certifikat za kvalitetu te pri testiranju pranja u 250 ciklusa, tkanina nije izgubila niti jedno svoje svojstvo. Boja ostaje postojana i nakon dužeg perioda te godina korištenja i pranja.

© Hever d.o.o. www.opremanje.com
Sva prava zadržana. Tekstovi, slike, grafike, zvuk, animacije i video snimke te način na koji su postavljeni na www.opremanje.com na ovim web stranicama zaštićeni su autorskim pravima i drugim zakonima koji ih štite. Nije dopušteno sadržaj ove web stranice kopirati, distribuirati, mijenjati ili učiniti dostupnim trećoj strani u bilo koje komercijalne svrhe. Naglašavamo da su neki od logotipova i slika na ovim web stranicama zaštićeni autorskim pravima treće strane.