Posteljina Fedora i Baronet

Sve tkanine za posteljinu iz luxury hotelske kolekcije Fedora i Baronet su mercerizirane, 100% pamučne, svilenkaste na dodir te se odlikuju iznimno visokim sjajem i mekoćom. Boja postojana nakon dužeg perioda i godina korištenja i pranja.

Tkanine Fedora i Baronet su damastne, 150 gr./m2, 100% egipatski pamuk, dezen glatki ili razni drugi  – izbor dezena u galeriji ili na upit i drugi dezeni.

Prema mjerenjima vijek upotrebe ove posteljine je u prosjeku 25-30% duži od sličnih proizvoda na tržištu. Pere se na 95°C u bijeloj boji.

Kvaliteta  i otpornost na habanje jamče dugotrajnost naših proizvoda što dugoročno donosi uštede u Vašem poslovanju.

Za posteljinu Fedora Tekstilno-tehnološki fakultet izdao je certifikat za kvalitetu te na testiranju pranja od 250 puta, tkanina nije izgubila niti jedno svoje svojstvo. Boja ostaje postojana i nakon dužeg perioda te godina korištenja i pranja.

Egipatski pamuk

Znate li da je izvorni egipatski pamuk jedinstvena vrsta pamuka?

Uzgaja se isključivo u umjerenim klimatskim područjima i plodnim dijelovima delte Nila.

Njegov izvorni naziv je Gossypium barbadense, također poznat kao pamuk s iznimno dugim vlaknima koja daju posebno mek osjećaj na koži. Tkanine od egipatskog pamuka su mekše, finije i traju kako je gore navedeno duže od bilo koje druge vrste pamuka zbog većeg broja vlakana na cm2 što doprinosi boljoj kvaliteti i mekoći posteljine.

Materijal savršeno propušta zrak (tkanina je poroznija) te za vrijeme veoma sparnih i vrućih dana stvara uvjete za ugodniji san.

Takve njegove značajke gostima hotela i apartmana će osigurati da osjete pravi luksuz odmora.