Hever je tvrtka specijalizirana u opremanju hotelsko-apartmanskih objekata, luksuznih vila i ostalih turističkih objekata te je Vaš partner u kompleksnom ili djelomičnom opremanju posebice hotelskim krevetima, madracima, kompletnim posteljnim i kupaonskim programom, dekorativnim i stolnim programom te hotelskom kozmetikom.

Naš rad inspiriran je mnogobrojnim iskustvima te se individualno posvećujemo svakom klijentu i projektu.

U prodajnom ćete asortimanu pronaći proizvode svih budžetnih kategorija, težimo proizvodima vrhunske kvalitete koji će biti funkcionalno i dugoročno rješenje.

Kreveti i madraci izrađuju se u svim standardnim i nestandardnim dimenzijama, a posteljni program šije po svakoj mjeri.

Uvijek težimo biti stvarni, vrhunskoj kvaliteti i profesionalizmu u svemu što radimo.

S povjerenjem stojimo na usluzi svojim klijentima.

REFERENTNA LISTA

Naša misija

Mi smo tvrtka koja se indivudalno posvećuje svakom klijentu i projektu i pouzdan smo partner u opremanju turističkih objekata.

Naša vizija

Cilj nam je biti uvijek dostupni svim klijentima i njihov pouzdan partner, tvrtka koja osluškuje i razumije potrebe i pojam za korisnost i kvalitetu. Želimo biti tvrtka koja pruža i osigurava zdrav i savršen san!

HEVER U MEDIJIMA

O opremanju hotela pisao je BizDirekt u broju 77 iz ožujka 2019. Pogledajte što piše o trendovima, ekološkoj osvještenosti…

Kvaliteta

Kvaliteta proizvoda osigurana kombinacijom modernih tehnologija i ručne proizvodnje, korištenjem sve više prirodnih materijala i vrhunske kvalitete. Materijali koji se koriste u proizvodnji proizvoda testirani u laboratorijima, certificirani za kvalitetu, antibakterijska i toksikološka svojstva.

1000

U ponudi više od 1000 različitih artikala od standarnih do onih nestandardnih. Osiguravamo izradu 100% personaliziranih proizvoda koji će u Vaš objekt unijeti eleganciju, srce i dušu.

Dostava

Ne morate brinuti kako će proizvodi doći do Vas, osigurali smo Vam dostavu do Vašeg objekta!