Hotelska kozmetika, posteljina, stolni program i ručnici za vile, apartmane i hotele – sve na jednom mjestu

Neki su hoteli i apartmani posebni i poznati po svojem jedinstvenom dizajnu i opremljenim sobama. Kada govorimo o opremljenosti soba važan je onaj prvi dojam i kako je opremljena soba ili kupaonica, je li uredno i čisto, posteljina udobna i mekana ili ima li u kupaonicama kozmetičkih proizvoda, gelova, šampončića i sl.

Hotelska oprema u ponudi tvrtke Hever zadovoljava svim zahtjevima hotelijerskog sektora, visokokvalitetni posteljni i stolni asortiman damasta i satena, ručnici raznih gramaža kao i hotelska kozmetika, koja je u našoj ponudi na bazi prirodnih i organskih ulja i biljaka ili eko proizvodnje, omogućiti će da se gosti u svakom objektu osjećaju ugodno i da ga pamte i vraćaju ponovno.

 


Prodaja posteljine, ručnika i hotelske kozmetike

Imperial #

Posteljni program i ručnici – profesionalni tekstilni program koji je moguće iskuhavati na najvećim temperaturama, a hotelska kozmetika uključuje mala pakiranja od 20 do 50 ml raznih šampona, sapuna, losiona i dr. proizvoda različitih cjenovnih kategorija za svaki budget i stoga dostupna svih objektima od velikih hotelskih objekata do manjih privatnih iznajmljivača.

Tvrtka Hever prisutna je u svim dijelovima Hrvatske, a naše proizvode možete naručiti putem web stranice www.opremanje.com gdje ujedno možete pogledati i cjelokupnu ponudu hotelske opreme dok za manje nabavke omogućili smo prodaju putem webshopa www.hever.eu što omogućuje i privatnim iznajmljivačima da nabave hotelsku opremu i kvalitetno opreme svoje smještajne objekte.

 


Ugostiteljski tekstilni program

Pri opremanju stolnim programom (stolnjaci, nadstolnjaci, salvete, abažur banketni stolnjaci, runneri) uspješno surađujemo s restoranima diljem Hrvatske te opremamo domove za starije, studentske centre i dr. ugostiteljske objekte.

U ponudi viskokvalitetni damstni stolnjaci, uvijek elegantni glat bijeli ili razni dezeni i boje ovisno o raspoloživosti materijala

Stolnjaci: 140×140, 140×180, 140×220, 140×250, ø140, ø160, ø200 ø300
Nadstolnjaci: 90×90, 53×140, 106×106
Salvete: 40×40, 53×53, 56×56

I sve druge dimenzije po narudžbi i potrebama klijenta.

 

Zaželite svojim gostima ugodnu dobrodošlicu, kvalitetnim posteljnim i kupaonskim programom izmamite im jutarnji osmjeh na licu te neka se osjećaju ugodno i ponovno vrate. A radi što manjeg stresa pri nabavci hotelske opreme, tvrtka Hever omogućuje Vam da sve navedene proizvode nabavite na jednom mjestu.

 

Hever d.o.o. Zagreb, 24.4.2022.